Yhteistyökumppanit

OY TEKNOCALOR AB

Teknocalor Oy:n mittariosastolla on laaja valikoima mittauslaitteita eri mittaustehtäviin ja mittauslaitteiden kalibrointi- ja huoltopalvelu Vantaalla.

 

Eco-Paronen Oy

Eco-Paronen Oy on taloautomaatio palveluiden myyntiin, urakointiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Noutovarastossa on varastoituna lähes kaikkiin laitejärjestelmiin sopivat ja tarkoitetut komponentit. Venttiilimoottorit, venttiilit, peltimoottorit, anturit, lähettimet ja ym. Yritys myy, huoltaa ja modernisoi lähes kaikkia markkinoilla olevia rakennusautomaatio järjestelmiä. (LVI-säätö ja valvontalaitteet).

 

Danfoss LPM

Danfoss LPM on alansa johtava suomalainen kaukolämpötekniikan kehittäjä ja valmistaja. Tehokkaat, varmat ja kokonaiskustannuksiltaan edulliset lämmönjakokeskukset ja -lämmönsiirtimet ovat yli 30 vuoden kehitystyön ja osaamisen tulos. Danfoss LPM:n tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin kiinteistöihin – niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Danfoss LPM on osa kansainvälistä Danfoss- konsernia.

 

LVI-Inset Oy

 • Asuinrakennukset
 • Perusparannuskohteet
 • Liikerakentaminen
 • LVIA-valvonta

 

TA HYDRONICS OY

Tour & Anderssonin tuotevalikoima käsittää TA:n laadukkaat termostaattiset patteriventtiilit, linjasäätö- ja sulkuventtiilit, sekä putkenliittimet muovi- ja kupari- ja monelle muulle putkelle.

TA on maailman johtava vesipohjaisten verkostojen mitoitukseen, säätöön, mittauksiin ja tasapainottamiseen keskittynyt yritys.

 

EsKon Oy

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys.
Olemme erikoistuneet myös ilmanvaihdon parantamiseen niin yksityishenkilöiden kuin teollisuuden kohteissa.
Tämän lisäksi korjaamme betonin halkeamia ja teemme erilaisia injektointitöitä,
kuten m.m kopolaattojen kiinnityksiä. Palvelemme Sinua 25 vuoden kokemuksella”

 

Lvi-Trio Oy

 • Suuntautunut nopeatempoisiin rakennusten saneeraus- ja huoltotöihin
 • LVI ja rakennustyöt.
 • Huoltoautoja on 17 kappaletta.
 • ISO 9001 laadunvarmistusstandardiin
 • Täyden palvelun LVI-myymälämme
 • Päivystys 24 tuntia vuorokaudessa
 • Suunnittelu

 

EW-Liner Oy

Tubus -putkistosaneerausmenetelmällä viemäriputkistot saneerataan ruiskuttamalla uusi putki vanhan putken sisään. Ruiskutusmenetelmä vie tavallisesti yhden työpäivän huoneistoa kohti. Menetelmä on käytössä asuintaloissa, teollisuuskiinteistöissä, toimitiloissa ja sairaaloissa.

 

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalilla on vuosikymmenien kokemus kaukolämpötekniikasta, jota on hyödynnetty käytännöllisten ja helppokäyttöisten lämmönjakokeskusten suunnittelussa.
Tuotteemme edustavat uusinta tekniikkaa ja vastavat pitkäaikaiselle suorituskyvylle asetettuihin tiukkoihin vaatimuksiin.
Asiakkaidemme ei koskaan tarvitse tyytyä optimaalista huonompaan ratkaisuun.