HeLVI ry:n viini & juusto -maistelutilaisuus

Päiväys ja aika
09.05.2019
18:00 - 19:30

Map Unavailable

Tapahtuman tiedot:

HeLVI ry:n viini & juusto -maistelutilaisuus

 

Arvoisa PK-seudun LVI-yhdistysläinen,

Helsingin seudun LVI-yhdistys HeLVI ry. järjestää PK-seudun LVI-yhdistysjäsenille

VIINI & JUUSTO maistelutilaisuuden

Tilaisuus järjestetään torstaina 9.5.2019 klo 18.00 alkaen Geberit Oy:n näyttelytiloissa osoitteessa Kaupintie 2, 00440 Helsinki.

Tällä kertaa teemana ovat Alsacen alueen Grand Cru viinit ja niille sopivat juustot. Alueen kaikki Grand Cru luokkaan hyväksytyt viinit ovat valkoisia lajikeviinejä, jotka on valmistettava 4 hyväksytystä rypälelajikkeesta. Tilaisuuden vetäjänä toimii Juha-Ville Mäkinen.

Paikalle pääsee mainiosti julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Pohjois-Haagan asemalta on Kaupintie 2:een vain lyhyt kävelymatka. Ohi kulkee myös useita bussilinjoja. Jos tulet kuitenkin autolla, rakennuksen takaa löytyy pysäköintitilaa.

Tilaisuus on HeLVI:n jäsenille maksuton ja muille osallistujille 30€. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitetaan osallistumismaksu 30€ (koskee myös HeLVI:n jäseniä). Mukaan mahtuu 30 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu HeLVIn kotisivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Linkki tapahtumasivulle:

https://www.helvi.net/tulevat-tapahtumat/tapaamiset/viini-juusto-tasting

Ilmoittautuminen on tehtävä 3.5.2019 mennessä. Osallistumismaksu on maksettava 3.5.2019 mennessä Helsingin seudun LVI-yhdistys HeLVI ry:n tilille FI16 2167 1800 0111 01.

Tervetuloa!

HeLVIn etikettijaos

Kysymyksiinne vastaa HeLVIn hallitus: https://www.helvi.net/hallitus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.