Puheenjohtajan Joulutervehdys

Hyvä VantaLVIn jäsen,

 

Mielenkiintoinen ja antoisa taipaleeni VantaLVIn hallituksen puheenjohtajana päättyy 31.12.2016. Neljän vuoden aikana on tapahtunut paljon. Olemme tiivistäneet yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa, tarjonneet VantaLVIn jäsenille paljon erilaisia tapahtumia, jäsenmäärämme on noussut mukavasti ja taloutemme on erinomaisessa kunnossa. Kiitän kaikkia hallitusjäseniä ja aktiiveja erinomaisesta työstä VantaLVIn hyväksi ja teitä kaikkia luottamuksesta! Samalla toivotan Jussi Kuuselalle antoisaa puheenjohtajakautta uuden vuoden alusta alkaen.

 

On aika rauhoittua joulun viettoon ja odottaa ensi vuodesta entistä parempaa. Oikein hyvää joulua ja parasta Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

 

Näkemisiin LVI-alan ja yhdistysten tapahtumissa,

 

Johanna Hokkanen

johanna.hokkanen@teknocalor.fi

puh. 040-8424122

 

ps. aloitan SuLVIn hallituksessa 1.1.2017 alkaen. Jos haluat keskustella SuLVIin littyvistä asioista kanssani, otathan yhteyttä!

 

Ei kommentointia